search icon

Услуги по организации горячего питания

Месяц
Август
suitcase Победитель тендера
Быть законченным..
0
День
00
Час
:
00
Минута
:
00
Секунды
Начала
28.08.2023 11:59:22
Завершение
05.09.2023 11:59:22
Общая стартовая цена:
117 600 000,00 UZS
Лот концессия
check Не привилегирован
О заказе
Количество товаров
5600
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
21 000 UZS
Общая сумма
117 600 000 UZS
Срок действия
30 Дней
Срок поставки
30 Дней
О заказчике
Сроки
Период развертывания
5 днем
Дата открытия
Сен 05, 2023
Полный срок оплаты
30 банк. день
Заказчик СТИРи
202141618
Порядок формализации
Энг яхши таклифни танлаш
Критерии оценки предложений
Балл усули
Количественный индикатор технической части
70.0
Количественный индикатор метода цены
30.0
Процедура рассмотрения предложений участников
В электронном виде
Закалат
Задаток требуется
Гарантийное письмо
Не принимает
Сумма закалата
3.0 %
Сумма предоплаты
30 %
Вывод суммы Закалата
Шартнома тузилгандан кейин блокдан чикариш
Метод оплаты
Предоплата
Выбранные языки
Русский Узбекский
Источник финансирования
бюджет
Дополнительная информация
Услуги по организации горячего питания
Техническое описание
меню
Мин. Проходной балл
70
Количество просмотров
15/199

1. Компания ҳақида умумий маълумот мавжудлиги,ишлаб турган ташкилотлардан Компания ҳақида Тафсифнома

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
10.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
10.0
Выучить больше:
Компания ҳақида умумий маълумот мавжудлиги,ишлаб турган ташкилотлардан Компания ҳақида Тафсифнома
Требуется файл:
Нужно

2. порция таркибига тушлик, полдник, кечки тушлик: 2 хил овкат ва кечки иссик овкатлар киради. Меню асосида : 1) Тушликга : 1-чи Суюк овкат , 2-чи Куюк овкат , компот ва салат .2)Полдникга компот, кисель ва печенье еки булочка. 3) Кечки овкат : Бирхил суюк еки куюк овкатлар Барча таомлар СанПин меёрлари асосида тайёрланади . диет стол 15, ОД-2. Кунлик менюга караб махсулотлар хам кушимча берилади

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
30.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
30.0
Выучить больше:
порция таркибига тушлик, полдник, кечки тушлик: 2 хил овкат ва кечки иссик овкатлар киради. Меню асосида : 1) Тушликга : 1-чи Суюк овкат , 2-чи Куюк овкат , компот ва салат .2)Полдникга компот, кисель ва печенье еки булочка. 3) Кечки овкат : Бирхил суюк еки куюк овкатлар Барча таомлар СанПин меёрлари асосида тайёрланади . диет стол 15, ОД-2. Кунлик менюга караб махсулотлар хам кушимча берилади
Требуется файл:
Нужно

3. Коррупция кўринишларга йўл қўймаслик бўйича ариза

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
10.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
10.0
Выучить больше:
Коррупция кўринишларга йўл қўймаслик бўйича ариза
Требуется файл:
Нужно

4. Корхонанинг иссик таомларни сифатли етказиб беришда автомобиллари мавжудлиги хамда керакли жихозлари булиши лозим

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
10.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
10.0
Выучить больше:
Корхонанинг иссик таомларни сифатли етказиб беришда автомобиллари мавжудлиги хамда керакли жихозлари булиши лозим
Требуется файл:
Нужно

5. Ошхона ошпаз ва ишчиларинг тиббий курикдан утганлиги тугрисида маълумот

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
20.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
20.0
Выучить больше:
Ошхона ошпаз ва ишчиларинг тиббий курикдан утганлиги тугрисида маълумот
Требуется файл:
Нужно

6. Кафолат хати

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
10.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
10.0
Выучить больше:
Кафолат хати
Требуется файл:
Нужно

7. Солиқ инспекциясидан муддати ўтган қарздорлиги йўқлиги хақида маълумотнома

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
10.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
10.0
Выучить больше:
Солиқ инспекциясидан муддати ўтган қарздорлиги йўқлиги хақида маълумотнома
Требуется файл:
Нужно

1. Компания ҳақида умумий маълумот мавжудлиги,ишлаб турган ташкилотлардан Компания ҳақида Тафсифнома

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
10.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
10.0
Выучить больше:
Компания ҳақида умумий маълумот мавжудлиги,ишлаб турган ташкилотлардан Компания ҳақида Тафсифнома
Требуется файл:
Нужно

2. порция таркибига тушлик, полдник, кечки тушлик: 2 хил овкат ва кечки иссик овкатлар киради. Меню асосида : 1) Тушликга : 1-чи Суюк овкат , 2-чи Куюк овкат , компот ва салат .2)Полдникга компот, кисель ва печенье еки булочка. 3) Кечки овкат : Бирхил суюк еки куюк овкатлар Барча таомлар СанПин меёрлари асосида тайёрланади . диет стол 15, ОД-2. Кунлик менюга караб махсулотлар хам кушимча берилади

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
30.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
30.0
Выучить больше:
порция таркибига тушлик, полдник, кечки тушлик: 2 хил овкат ва кечки иссик овкатлар киради. Меню асосида : 1) Тушликга : 1-чи Суюк овкат , 2-чи Куюк овкат , компот ва салат .2)Полдникга компот, кисель ва печенье еки булочка. 3) Кечки овкат : Бирхил суюк еки куюк овкатлар Барча таомлар СанПин меёрлари асосида тайёрланади . диет стол 15, ОД-2. Кунлик менюга караб махсулотлар хам кушимча берилади
Требуется файл:
Нужно

3. Коррупция кўринишларга йўл қўймаслик бўйича ариза

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
10.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
10.0
Выучить больше:
Коррупция кўринишларга йўл қўймаслик бўйича ариза
Требуется файл:
Нужно

4. Корхонанинг иссик таомларни сифатли етказиб беришда автомобиллари мавжудлиги хамда керакли жихозлари булиши лозим

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
10.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
10.0
Выучить больше:
Корхонанинг иссик таомларни сифатли етказиб беришда автомобиллари мавжудлиги хамда керакли жихозлари булиши лозим
Требуется файл:
Нужно

5. Ошхона ошпаз ва ишчиларинг тиббий курикдан утганлиги тугрисида маълумот

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
20.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
20.0
Выучить больше:
Ошхона ошпаз ва ишчиларинг тиббий курикдан утганлиги тугрисида маълумот
Требуется файл:
Нужно

6. Кафолат хати

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
10.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
10.0
Выучить больше:
Кафолат хати
Требуется файл:
Нужно

7. Солиқ инспекциясидан муддати ўтган қарздорлиги йўқлиги хақида маълумотнома

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
10.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
10.0
Выучить больше:
Солиқ инспекциясидан муддати ўтган қарздорлиги йўқлиги хақида маълумотнома
Требуется файл:
Нужно
Контактные данные
email Главный врач
Давлетова Д.Р
email Номер телефона
712625824
email Адрес заказчика
Зиёлилар кучаси, 38 уй
email Адрес доставки
город Ташкент Мирзо-Улугбекский район ул Зиелилар 38
Файлы для скачивания
email
Техническое задание
202308250127555787.PDF
1.44 MB
Скачать
email
Техническая документация
202308250127560866.PDF
0.67 MB
Скачать
email
Проформа договора
202308250127558789.docx
0.08 MB
Скачать
email
Договор
202309183006917733.PDF
0.99 MB
Скачать
Сокращения:

ИНН - Идентификационный номер налогоплательщика

ОПФ - Классификатор организационно-правовых форм

СООГУ - Система обозначения органов государственного и хозяйственного управления

ОКЭД - Общегосударственный классификатор видов экономической деятельности

Примечание: Вся информация, представленная на сайте, является неофициальной. Получить официальную информацию можно с сайтов соответствующих государственных организаций