search icon

Приготовление горячего питания

Месяц
Октябрь
Быть законченным..
0
День
00
Час
:
00
Минута
:
00
Секунды
Начала
20.10.2023 11:48:09
Завершение
27.10.2023 11:48:09
Общая стартовая цена:
101 400 000,00 UZS
Лот концессия
check Не привилегирован
О заказе
Количество товаров
2600
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
3 500 UZS
Общая сумма
9 100 000 UZS
Срок действия
1 Год (лет)
Срок поставки
7 Год (лет)
Количество товаров
1300
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
19 000 UZS
Общая сумма
24 700 000 UZS
Срок действия
1 Год (лет)
Срок поставки
7 Год (лет)
Количество товаров
2600
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
3 500 UZS
Общая сумма
9 100 000 UZS
Срок действия
1 Год (лет)
Срок поставки
7 Год (лет)
Количество товаров
1300
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
19 000 UZS
Общая сумма
24 700 000 UZS
Срок действия
1 Год (лет)
Срок поставки
7 Год (лет)
Количество товаров
2600
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
3 500 UZS
Общая сумма
9 100 000 UZS
Срок действия
1 Год (лет)
Срок поставки
7 Год (лет)
Количество товаров
1300
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
19 000 UZS
Общая сумма
24 700 000 UZS
Срок действия
1 Год (лет)
Срок поставки
7 Год (лет)
О заказчике
Сроки
Период развертывания
5 днем
Дата открытия
Окт 27, 2023
Полный срок оплаты
60 банк. день
Заказчик СТИРи
200541248
Порядок формализации
Энг яхши таклифни танлаш
Критерии оценки предложений
Балл усули
Количественный индикатор технической части
70.0
Количественный индикатор метода цены
30.0
Процедура рассмотрения предложений участников
В электронном виде
Закалат
Задаток требуется
Гарантийное письмо
Не принимает
Сумма закалата
3.0 %
Сумма предоплаты
30 %
Вывод суммы Закалата
Шартнома тузилгандан кейин блокдан чикариш
Метод оплаты
Предоплата
Выбранные языки
Узбекский
Источник финансирования
бюджет
Дополнительная информация
None
Техническое описание
техническое задание и техническое документация
Мин. Проходной балл
70
Количество просмотров
8/170

1. Узбекистан Республикаси Согликни Саклаш вазирлигининг 23.06.2017 йилдаги 0342-17 сонли СанКваМ талабига кура Тиббиет ташкилотларида ошхона ишчилари тиббий курикдан утганлиги хакида дафтарчаси булиши лозим

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Узбекистан Республикаси Согликни Саклаш вазирлигининг 23.06.2017 йилдаги 0342-17 сонли СанКваМ талабига кура Тиббиет ташкилотларида ошхона ишчилари тиббий курикдан утганлиги хакида дафтарчаси булиши лозим
Требуется файл:
Лучше

2. Корхонанинг иссик таомларни сифатли етказиб беришда автомобиллари мавжудлиги хамда керакли жихозлари булиши лозим

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Корхонанинг иссик таомларни сифатли етказиб беришда автомобиллари мавжудлиги хамда керакли жихозлари булиши лозим
Требуется файл:
Лучше

3. порция таркибига тушлик, полдник, кечки тушлик: 2 хил овкат ва кечки иссик овкатлар киради. Меню асосида : 1) Тушликга : 1-чи Суюк овкат , 2-чи Куюк овкат , компот ва салат .2)Полдникга компот, кисель ва печенье еки булочка. 3) Кечки овкат : Бирхил суюк еки куюк овкатлар Барча таомлар СанПин меёрлари асосида тайёрланади . Кунлик менюга караб махсулотлар хам кушимча берилади.

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
порция таркибига тушлик, полдник, кечки тушлик: 2 хил овкат ва кечки иссик овкатлар киради. Меню асосида : 1) Тушликга : 1-чи Суюк овкат , 2-чи Куюк овкат , компот ва салат .2)Полдникга компот, кисель ва печенье еки булочка. 3) Кечки овкат : Бирхил суюк еки куюк овкатлар Барча таомлар СанПин меёрлари асосида тайёрланади . Кунлик менюга караб махсулотлар хам кушимча берилади.
Требуется файл:
Лучше

4. Танлов иштирокчиларининг кайта ташкил этиш, тугатилиш еки банкротлик боскичида буюртмачи билан суд жараени еки арбитраж холатида, ва инсофсиз ижрочилар ягона реестирида мавжуд эмаслиги

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Танлов иштирокчиларининг кайта ташкил этиш, тугатилиш еки банкротлик боскичида буюртмачи билан суд жараени еки арбитраж холатида, ва инсофсиз ижрочилар ягона реестирида мавжуд эмаслиги
Требуется файл:
Лучше

1. Узбекистан Республикаси Согликни Саклаш вазирлигининг 23.06.2017 йилдаги 0342-17 сонли СанКваМ талабига кура Тиббиет ташкилотларида ошхона ишчилари тиббий курикдан утганлиги хакида дафтарчаси булиши лозим

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Узбекистан Республикаси Согликни Саклаш вазирлигининг 23.06.2017 йилдаги 0342-17 сонли СанКваМ талабига кура Тиббиет ташкилотларида ошхона ишчилари тиббий курикдан утганлиги хакида дафтарчаси булиши лозим
Требуется файл:
Лучше

2. Корхонанинг иссик таомларни сифатли етказиб беришда автомобиллари мавжудлиги хамда керакли жихозлари булиши лозим

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Корхонанинг иссик таомларни сифатли етказиб беришда автомобиллари мавжудлиги хамда керакли жихозлари булиши лозим
Требуется файл:
Лучше

3. порция таркибига тушлик, полдник, кечки тушлик: 2 хил овкат ва кечки иссик овкатлар киради. Меню асосида : 1) Тушликга : 1-чи Суюк овкат , 2-чи Куюк овкат , компот ва салат .2)Полдникга компот, кисель ва печенье еки булочка. 3) Кечки овкат : Бирхил суюк еки куюк овкатлар Барча таомлар СанПин меёрлари асосида тайёрланади . Кунлик менюга караб махсулотлар хам кушимча берилади.

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
порция таркибига тушлик, полдник, кечки тушлик: 2 хил овкат ва кечки иссик овкатлар киради. Меню асосида : 1) Тушликга : 1-чи Суюк овкат , 2-чи Куюк овкат , компот ва салат .2)Полдникга компот, кисель ва печенье еки булочка. 3) Кечки овкат : Бирхил суюк еки куюк овкатлар Барча таомлар СанПин меёрлари асосида тайёрланади . Кунлик менюга караб махсулотлар хам кушимча берилади.
Требуется файл:
Лучше

4. Танлов иштирокчиларининг кайта ташкил этиш, тугатилиш еки банкротлик боскичида буюртмачи билан суд жараени еки арбитраж холатида, ва инсофсиз ижрочилар ягона реестирида мавжуд эмаслиги

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Танлов иштирокчиларининг кайта ташкил этиш, тугатилиш еки банкротлик боскичида буюртмачи билан суд жараени еки арбитраж холатида, ва инсофсиз ижрочилар ягона реестирида мавжуд эмаслиги
Требуется файл:
Лучше
Контактные данные
email Главный врач
Кенджаева Г.Р
email Номер телефона
712642201
email Адрес заказчика
Буюк ипак йули кучаси, 417 уй
email Адрес доставки
город Ташкент Мирзо-Улугбекский район ул БИЙ 417
Файлы для скачивания
email
Техническое задание
202310180017095883.pdf
email
Техническая документация
202310180017189358.pdf
email
Проформа договора
202310172045147940.docx
0.03 MB
Скачать
email
Договор
202311142316767954.pdf
5.61 MB
Скачать
Сокращения:

ИНН - Идентификационный номер налогоплательщика

ОПФ - Классификатор организационно-правовых форм

СООГУ - Система обозначения органов государственного и хозяйственного управления

ОКЭД - Общегосударственный классификатор видов экономической деятельности

Примечание: Вся информация, представленная на сайте, является неофициальной. Получить официальную информацию можно с сайтов соответствующих государственных организаций