search icon

Услуга по организации 4-разового горячего питания

Месяц
Март
Быть законченным..
0
День
00
Час
:
00
Минута
:
00
Секунды
Начала
07.03.2023 13:09:11
Завершение
16.03.2023 13:10:22
Общая стартовая цена:
1 598 520 000,00 UZS
Лот концессия
check Не привилегирован
О заказе
Количество товаров
1439
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
35 000 UZS
Общая сумма
50 365 000 UZS
Срок действия
2 Месяцев
Срок поставки
613 Месяцев
Количество товаров
7694
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
35 000 UZS
Общая сумма
269 290 000 UZS
Срок действия
2 Месяцев
Срок поставки
61 Месяцев
Количество товаров
720
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
35 000 UZS
Общая сумма
25 200 000 UZS
Срок действия
1 Месяцев
Срок поставки
31 Месяцев
Количество товаров
3850
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
35 000 UZS
Общая сумма
134 750 000 UZS
Срок действия
1 Месяцев
Срок поставки
31 Месяцев
Количество товаров
720
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
35 000 UZS
Общая сумма
25 200 000 UZS
Срок действия
1 Месяцев
Срок поставки
30 Месяцев
Количество товаров
3847
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
35 000 UZS
Общая сумма
134 645 000 UZS
Срок действия
1 Месяцев
Срок поставки
30 Месяцев
Количество товаров
720
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
35 000 UZS
Общая сумма
25 200 000 UZS
Срок действия
1 Месяцев
Срок поставки
31 Месяцев
Количество товаров
3847
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
35 000 UZS
Общая сумма
134 645 000 UZS
Срок действия
1 Месяцев
Срок поставки
31 Месяцев
Количество товаров
720
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
35 000 UZS
Общая сумма
25 200 000 UZS
Срок действия
1 Месяцев
Срок поставки
31 Месяцев
Количество товаров
3847
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
35 000 UZS
Общая сумма
134 645 000 UZS
Срок действия
1 Месяцев
Срок поставки
31 Месяцев
Количество товаров
720
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
35 000 UZS
Общая сумма
25 200 000 UZS
Срок действия
1 Месяцев
Срок поставки
30 Месяцев
Количество товаров
3847
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
35 000 UZS
Общая сумма
134 645 000 UZS
Срок действия
1 Месяцев
Срок поставки
30 Месяцев
Количество товаров
720
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
35 000 UZS
Общая сумма
25 200 000 UZS
Срок действия
1 Месяцев
Срок поставки
31 Месяцев
Количество товаров
3847
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
35 000 UZS
Общая сумма
134 645 000 UZS
Срок действия
1 Месяцев
Срок поставки
31 Месяцев
Количество товаров
720
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
35 000 UZS
Общая сумма
25 200 000 UZS
Срок действия
1 Месяцев
Срок поставки
30 Месяцев
Количество товаров
3847
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
35 000 UZS
Общая сумма
134 645 000 UZS
Срок действия
1 Месяцев
Срок поставки
30 Месяцев
Количество товаров
720
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
35 000 UZS
Общая сумма
25 200 000 UZS
Срок действия
1 Месяцев
Срок поставки
31 Месяцев
Количество товаров
3847
Единица измерения
порция
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
35 000 UZS
Общая сумма
134 645 000 UZS
Срок действия
1 Месяцев
Срок поставки
31 Месяцев
О заказчике
Сроки
Период развертывания
5 днем
Дата открытия
Мар 16, 2023
Полный срок оплаты
305 банк. день
Заказчик СТИРи
200555332
Порядок формализации
Энг яхши таклифни танлаш
Критерии оценки предложений
Балл усули
Количественный индикатор технической части
100.0
Количественный индикатор метода цены
0.0
Процедура рассмотрения предложений участников
В электронном виде
Закалат
Задаток требуется
Гарантийное письмо
Не принимает
Сумма закалата
3.0 %
Сумма предоплаты
15 %
Вывод суммы Закалата
Шартнома тузилгандан кейин блокдан чикариш
Метод оплаты
Предоплата
Выбранные языки
Русский Узбекский
Источник финансирования
None
Дополнительная информация
Даволанувчи болалар ва катталар учун 4 махал пархез таом
Техническое описание
Техник топшириқ. Техник хужжат
Мин. Проходной балл
75
Количество просмотров
13/215

1. Узбекистан Республикаси Согликни Саклаш вазирлигининг 23.06.2017 йилдаги 0342-17 сонли СанКваМ талабига кура Тиббиет ташкилотларида ошхона ишчилари тиббий курикдан утганлиги хакида дафтарчаси булиши лозим (Тиббий курик дафтарчаси нусхалари)

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
5.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
5.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

2. Аутсорсер(иссиқ овқат тайёрлаш)хизмати бўйича камида икки йиллик иш тажрибасига эга бўлиши, етарли иш тажрибасига , молиявий ахволи барқарорлиги,солиқ ва бошқа мажбурий тўловлардан қарздорлиги мавжуд эмаслиги, қайта ташкил этилиш(бўлиниш,қўшилиш)тугатиш ёки банкротлик арафасида турмаганлиги

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
5.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
5.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

3. Ошпазларнинг сертификат даражаси камида 4- даража булиши керак

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
10.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
10.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

4. Порция таркибида эрталабки нонушта , тушлик 2 хил овкат, ярим кечки ва кечки иссик овкатлар киради. Меню асосида : 1) Нонуштага : Ширин чой , печенье , сутли каша , сариег ,творог , сметана , нон , колбаса ва пишлок. 2) Тушликга : 1-чи Суюк овкат , 2-чи Куюк овкат, нон, мавсумий компот ва мавсумий салат . 3) Ярим кечки: Булочка, сомса, перажки, печенье, вафли, пряники, тухум, кефир 4) Кечки овкат : суюк еки куюк овкатлар, нон ва чой. Барча таомлар РИТОИАТМ меёрлари асосида тайёрланиб кальций ва минералларга бой бўлиши керак. Кунлик менюга караб махсулотлар хам кушимча берилади

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

5. Кадрлар салохияти тўғрисида малакали кадрларнинг мавжудлиги хакида маълумотнома (https://my.mehnat.uz/ расмий сайтидан олинган QR код рақамли мехнат дафтарчасидан кўчирма тақдим этилиши керак, умумий овкат тайёрлаш техник технологи диплом такдим этиши шарт, ушбу маълумотлар текширилганда аниқлик киритилмаса ўйиндан четлаштирилади)

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
5.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
5.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

6. Банк хисоб рақамидаги айланма маблағлар тўғрисида маълумотнома ( Ўзбекситон Республикаси Вазирлар Махкамасининг 2020 йил 10 январдаги 16-сонли Қарорида кўзда тутилган лойиха суммасининг камида 3 ойлик миқдорида айланма маблағига эга бўлиши (2023-йил январ ойи холатидан олдинги маълумотлар кабул килинмайди.)

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
5.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
5.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

7. РИТОИАТМ нинг ошхона биносига келиб, иш хажми билан танишганлиги ва Ўзбекситон Республикаси Вазирлар Махкамасининг 2020 йил 10 январдаги 16-сонли Қарорида кўзда тутилган бинонинг ички ва ташқи қисмида техник жиҳатдан жиҳозлаш ва таъмирлаш ишларини амалга ошириши шарт (жойига келиб курганлиги тасдикловси фото наъмуналари ва жорий таъмирлаш ишларини бажарилишиши тўғрисида кафолат хати )

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
20.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
20.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

8. Озиқ-овқатларни этказиб бериш муддати ва бир хафтали озиқ - овқат менюси

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
5.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
5.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

9. Соғлиқни Сақлаш Вазирлиги қошидаги парҳез таомлар тайёрлашни назорат қилиш маркази билан келишилган ҳолда тузилган корхона таомномасининг мавжудлиги

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
5.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
5.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

10. Буюртмачи ташкилотнинг талабларига мос равишта хизмат кўрсатиш (Қўшимча таклифлар бўйича кафолат хати), шунингдек Аутсорсинг хизматини ташкил этишда соғлиқни сақлаш тизимида хеч бир ташкилотлар томонидан қониқарсиз хулосаларнинг мавжуд эмаслиги (Ушбу холат юзасидан комиссия аъзолари ва раиси томонидан ўрганиш ишлари олиб борган вақтида шу каби қониқарсиз маълумотларни оғзаки ёки ёзма равишта олган тақдирда ушбу иштирокчи танловда етарлича танлов олмаслиги хақида огохланлирилади)

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
5.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
5.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

11. Аутсорсинг хизматини ташкил этишда фаолият олиб бораётганлиги тўғрисида маълумот (ушбу хизмат бўйича амалга оширилган ишлар шартномаларидан нусхалар)

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
10.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
10.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

1. Узбекистан Республикаси Согликни Саклаш вазирлигининг 23.06.2017 йилдаги 0342-17 сонли СанКваМ талабига кура Тиббиет ташкилотларида ошхона ишчилари тиббий курикдан утганлиги хакида дафтарчаси булиши лозим (Тиббий курик дафтарчаси нусхалари)

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
5.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
5.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

2. Аутсорсер(иссиқ овқат тайёрлаш)хизмати бўйича камида икки йиллик иш тажрибасига эга бўлиши, етарли иш тажрибасига , молиявий ахволи барқарорлиги,солиқ ва бошқа мажбурий тўловлардан қарздорлиги мавжуд эмаслиги, қайта ташкил этилиш(бўлиниш,қўшилиш)тугатиш ёки банкротлик арафасида турмаганлиги

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
5.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
5.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

3. Ошпазларнинг сертификат даражаси камида 4- даража булиши керак

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
10.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
10.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

4. Порция таркибида эрталабки нонушта , тушлик 2 хил овкат, ярим кечки ва кечки иссик овкатлар киради. Меню асосида : 1) Нонуштага : Ширин чой , печенье , сутли каша , сариег ,творог , сметана , нон , колбаса ва пишлок. 2) Тушликга : 1-чи Суюк овкат , 2-чи Куюк овкат, нон, мавсумий компот ва мавсумий салат . 3) Ярим кечки: Булочка, сомса, перажки, печенье, вафли, пряники, тухум, кефир 4) Кечки овкат : суюк еки куюк овкатлар, нон ва чой. Барча таомлар РИТОИАТМ меёрлари асосида тайёрланиб кальций ва минералларга бой бўлиши керак. Кунлик менюга караб махсулотлар хам кушимча берилади

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

5. Кадрлар салохияти тўғрисида малакали кадрларнинг мавжудлиги хакида маълумотнома (https://my.mehnat.uz/ расмий сайтидан олинган QR код рақамли мехнат дафтарчасидан кўчирма тақдим этилиши керак, умумий овкат тайёрлаш техник технологи диплом такдим этиши шарт, ушбу маълумотлар текширилганда аниқлик киритилмаса ўйиндан четлаштирилади)

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
5.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
5.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

6. Банк хисоб рақамидаги айланма маблағлар тўғрисида маълумотнома ( Ўзбекситон Республикаси Вазирлар Махкамасининг 2020 йил 10 январдаги 16-сонли Қарорида кўзда тутилган лойиха суммасининг камида 3 ойлик миқдорида айланма маблағига эга бўлиши (2023-йил январ ойи холатидан олдинги маълумотлар кабул килинмайди.)

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
5.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
5.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

7. РИТОИАТМ нинг ошхона биносига келиб, иш хажми билан танишганлиги ва Ўзбекситон Республикаси Вазирлар Махкамасининг 2020 йил 10 январдаги 16-сонли Қарорида кўзда тутилган бинонинг ички ва ташқи қисмида техник жиҳатдан жиҳозлаш ва таъмирлаш ишларини амалга ошириши шарт (жойига келиб курганлиги тасдикловси фото наъмуналари ва жорий таъмирлаш ишларини бажарилишиши тўғрисида кафолат хати )

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
20.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
20.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

8. Озиқ-овқатларни этказиб бериш муддати ва бир хафтали озиқ - овқат менюси

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
5.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
5.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

9. Соғлиқни Сақлаш Вазирлиги қошидаги парҳез таомлар тайёрлашни назорат қилиш маркази билан келишилган ҳолда тузилган корхона таомномасининг мавжудлиги

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
5.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
5.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

10. Буюртмачи ташкилотнинг талабларига мос равишта хизмат кўрсатиш (Қўшимча таклифлар бўйича кафолат хати), шунингдек Аутсорсинг хизматини ташкил этишда соғлиқни сақлаш тизимида хеч бир ташкилотлар томонидан қониқарсиз хулосаларнинг мавжуд эмаслиги (Ушбу холат юзасидан комиссия аъзолари ва раиси томонидан ўрганиш ишлари олиб борган вақтида шу каби қониқарсиз маълумотларни оғзаки ёки ёзма равишта олган тақдирда ушбу иштирокчи танловда етарлича танлов олмаслиги хақида огохланлирилади)

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
5.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
5.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно

11. Аутсорсинг хизматини ташкил этишда фаолият олиб бораётганлиги тўғрисида маълумот (ушбу хизмат бўйича амалга оширилган ишлар шартномаларидан нусхалар)

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
10.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
10.0
Выучить больше:
None
Требуется файл:
Нужно
Контактные данные
email Директор
Ирисметов М.Э
email Номер телефона
712331030
email Адрес заказчика
Тошкент шахар, Яшнаобод тумани , Таракиёт кўчаси 78 уй
email Адрес доставки
город Ташкент Яшнободский район ул Махтумкули 78
Файлы для скачивания
email
Техническое задание
202302275422078162.PDF
email
Техническая документация
202302275422081927.PDF
2.65 MB
Скачать
email
Проформа договора
202302275422080267.doc
0.26 MB
Скачать
email
Договор
202303272433532267.PDF
2.89 MB
Скачать
Сокращения:

ИНН - Идентификационный номер налогоплательщика

ОПФ - Классификатор организационно-правовых форм

СООГУ - Система обозначения органов государственного и хозяйственного управления

ОКЭД - Общегосударственный классификатор видов экономической деятельности

Примечание: Вся информация, представленная на сайте, является неофициальной. Получить официальную информацию можно с сайтов соответствующих государственных организаций