search icon

Карши Мурувват ногиронлиги булган болалар учун интернат уйи тарбиячияланувчилари учун иссик овкат тайёрлаб бериш хизмати ( АУТСОРСИН)

Месяц
Декабрь
Быть законченным..
0
День
00
Час
:
00
Минута
:
00
Секунды
Начала
23.11.2023 14:18:47
Завершение
30.11.2023 14:18:47
Общая стартовая цена:
271 000 161,00 UZS
Лот концессия
check Не привилегирован
О заказе
Количество товаров
1
Единица измерения
усл. ед
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
271 000 161 UZS
Общая сумма
271 000 161 UZS
Срок действия
30 Дней
Срок поставки
30 Дней
О заказчике
Сроки
Период развертывания
5 днем
Дата открытия
Ноя 30, 2023
Полный срок оплаты
26 банк. день
Заказчик СТИРи
200666409
Порядок формализации
Энг яхши таклифни танлаш
Критерии оценки предложений
Балл усули
Количественный индикатор технической части
70.0
Количественный индикатор метода цены
30.0
Процедура рассмотрения предложений участников
В электронном виде
Закалат
Задаток требуется
Гарантийное письмо
Не принимает
Сумма закалата
1.0 %
Сумма предоплаты
10 %
Вывод суммы Закалата
Шартнома тузилгандан кейин блокдан чикариш
Метод оплаты
Предоплата
Выбранные языки
Узбекский
Источник финансирования
БЮДЖЕТ МАБЛАГЛАРИ
Дополнительная информация
Qarshi Muruvvat nogironligi boʼlgan bolalar uchun internat uyi tarbiyachiyalanuvchilari uchun issiq ovkat tayyorlab berish xizmati ( АUTSORSIN)
Техническое описание
НАМУНАВИЙ МЕНЮ
Мин. Проходной балл
70
Количество просмотров
11/246

1. . portsiya tarkibida ertalabki nonushta , tushlik 2 xil ovkat va kechki issik ovkatlar kiradi. Menyu asosida : 1) Nonushtaga : Choy , pechenьe , sutli kasha , sarieg ,tvorog , smetana , bulochka , kalbasa va pishlok. 2) Tushlikga : 1-chi Suyuk ovkat , 2-chi Kuyuk ovkat , kompot va salat . 3) Kechki ovkat : Birxil suyuk yeki kuyuk ovkatlar Barcha taomlar SanPin meyorlari asosida tayyorlanadi . Kunlik menyuga karab maxsulotlar xam kushimcha beriladi. . portsiya tarkibida ertalabki nonushta , tushlik 2 xil ovkat va kechki issik ovkatlar kiradi. Menyu asosida : 1) Nonushtaga : Choy , pechenьe , su

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
. portsiya tarkibida ertalabki nonushta , tushlik 2 xil ovkat va kechki issik ovkatlar kiradi. Menyu asosida : 1) Nonushtaga : Choy , pechenьe , sutli kasha , sarieg ,tvorog , smetana , bulochka , kalbasa va pishlok. 2) Tushlikga : 1-chi Suyuk ovkat , 2-chi Kuyuk ovkat , kompot va salat . 3) Kechki ovkat : Birxil suyuk yeki kuyuk ovkatlar Barcha taomlar SanPin meyorlari asosida tayyorlanadi . Kunlik menyuga karab maxsulotlar xam kushimcha beriladi. . portsiya tarkibida ertalabki nonushta , tushlik 2 xil ovkat va kechki issik ovkatlar kiradi. Menyu asosida : 1) Nonushtaga : Choy , pechenьe , su
Требуется файл:
Лучше

2. Tayorlab beriladigan tayyor taomlar talab darajasida belgilaggan meʼyorda va sifatli bulishi tarbiyachilar tomonidan berilgan menyu talabnomadagi taomlar tuliqliligicha tayyorlab berishlari shart. Taomlar komissiya bilan qabul qilib olinadi. Kursatilgan narxga autsortsinning barcha xizmatlari kiradi

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Tayorlab beriladigan tayyor taomlar talab darajasida belgilaggan meʼyorda va sifatli bulishi tarbiyachilar tomonidan berilgan menyu talabnomadagi taomlar tuliqliligicha tayyorlab berishlari shart. Taomlar komissiya bilan qabul qilib olinadi. Kursatilgan narxga autsortsinning barcha xizmatlari kiradi
Требуется файл:
Лучше

3. Ushbu turdagi ishlarni amalga oshirish uchun asboblar, moslamalar va texnik vositalar bilan jihozlangan bo'lishi zaru

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Ushbu turdagi ishlarni amalga oshirish uchun asboblar, moslamalar va texnik vositalar bilan jihozlangan bo'lishi zaru
Требуется файл:
Лучше

4. Yetkazib beruvchining DSI karzdorligi yukligi

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Yetkazib beruvchining DSI karzdorligi yukligi
Требуется файл:
Лучше

1. . portsiya tarkibida ertalabki nonushta , tushlik 2 xil ovkat va kechki issik ovkatlar kiradi. Menyu asosida : 1) Nonushtaga : Choy , pechenьe , sutli kasha , sarieg ,tvorog , smetana , bulochka , kalbasa va pishlok. 2) Tushlikga : 1-chi Suyuk ovkat , 2-chi Kuyuk ovkat , kompot va salat . 3) Kechki ovkat : Birxil suyuk yeki kuyuk ovkatlar Barcha taomlar SanPin meyorlari asosida tayyorlanadi . Kunlik menyuga karab maxsulotlar xam kushimcha beriladi. . portsiya tarkibida ertalabki nonushta , tushlik 2 xil ovkat va kechki issik ovkatlar kiradi. Menyu asosida : 1) Nonushtaga : Choy , pechenьe , su

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
. portsiya tarkibida ertalabki nonushta , tushlik 2 xil ovkat va kechki issik ovkatlar kiradi. Menyu asosida : 1) Nonushtaga : Choy , pechenьe , sutli kasha , sarieg ,tvorog , smetana , bulochka , kalbasa va pishlok. 2) Tushlikga : 1-chi Suyuk ovkat , 2-chi Kuyuk ovkat , kompot va salat . 3) Kechki ovkat : Birxil suyuk yeki kuyuk ovkatlar Barcha taomlar SanPin meyorlari asosida tayyorlanadi . Kunlik menyuga karab maxsulotlar xam kushimcha beriladi. . portsiya tarkibida ertalabki nonushta , tushlik 2 xil ovkat va kechki issik ovkatlar kiradi. Menyu asosida : 1) Nonushtaga : Choy , pechenьe , su
Требуется файл:
Лучше

2. Tayorlab beriladigan tayyor taomlar talab darajasida belgilaggan meʼyorda va sifatli bulishi tarbiyachilar tomonidan berilgan menyu talabnomadagi taomlar tuliqliligicha tayyorlab berishlari shart. Taomlar komissiya bilan qabul qilib olinadi. Kursatilgan narxga autsortsinning barcha xizmatlari kiradi

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Tayorlab beriladigan tayyor taomlar talab darajasida belgilaggan meʼyorda va sifatli bulishi tarbiyachilar tomonidan berilgan menyu talabnomadagi taomlar tuliqliligicha tayyorlab berishlari shart. Taomlar komissiya bilan qabul qilib olinadi. Kursatilgan narxga autsortsinning barcha xizmatlari kiradi
Требуется файл:
Лучше

3. Ushbu turdagi ishlarni amalga oshirish uchun asboblar, moslamalar va texnik vositalar bilan jihozlangan bo'lishi zaru

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Ushbu turdagi ishlarni amalga oshirish uchun asboblar, moslamalar va texnik vositalar bilan jihozlangan bo'lishi zaru
Требуется файл:
Лучше

4. Yetkazib beruvchining DSI karzdorligi yukligi

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Yetkazib beruvchining DSI karzdorligi yukligi
Требуется файл:
Лучше
Контактные данные
email бош хисобчи
Киличов Юсуф
email Номер телефона
752260049
email Адрес заказчика
карши шахри И.Каримов кучаси 431 уй
email Адрес доставки
Кашкадарьинская область Карши Карши Мурувват уйи .Каримов кучаси 13- уй
Файлы для скачивания
email
Техническое задание
202311195155856123.PDF
0.72 MB
Скачать
email
Техническая документация
202311195155942164.PDF
1.78 MB
Скачать
email
Проформа договора
202311195155919438.docx
0.02 MB
Скачать
email
Договор
202312114245465386.PDF
1.71 MB
Скачать
Сокращения:

ИНН - Идентификационный номер налогоплательщика

ОПФ - Классификатор организационно-правовых форм

СООГУ - Система обозначения органов государственного и хозяйственного управления

ОКЭД - Общегосударственный классификатор видов экономической деятельности

Примечание: Вся информация, представленная на сайте, является неофициальной. Получить официальную информацию можно с сайтов соответствующих государственных организаций