search icon

Вилоят ногиронларни реабилитация килиш ва протезлаш маркази ногиронлиги булган шахсларга иссик овкат тайёрлаб бериш хизмати хр

Месяц
Декабрь
suitcase Победитель тендера
Быть законченным..
0
День
00
Час
:
00
Минута
:
00
Секунды
Начала
07.12.2022 11:29:36
Завершение
14.12.2022 11:29:36
Общая стартовая цена:
12 578 955,00 UZS
Лот концессия
check Не привилегирован
О заказе
Количество товаров
1
Единица измерения
усл. ед
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
12 578 955 UZS
Общая сумма
12 578 955 UZS
Срок действия
1 Дней
Срок поставки
1 Дней
О заказчике
Сроки
Период развертывания
5 днем
Дата открытия
Дек 14, 2022
Полный срок оплаты
20 банк. день
Заказчик СТИРи
202566680
Порядок формализации
Энг яхши таклифни танлаш
Критерии оценки предложений
Балл усули
Количественный индикатор технической части
97.0
Количественный индикатор метода цены
3.0
Процедура рассмотрения предложений участников
В электронном виде
Закалат
Задаток требуется
Гарантийное письмо
Не принимает
Сумма закалата
3.0 %
Сумма предоплаты
30 %
Вывод суммы Закалата
Ишлар бажарилгандан сонг блокдан чикариш
Метод оплаты
Предоплата
Выбранные языки
Узбекский К
Источник финансирования
Вилоят ногиронларни реабилитация килиш ва протезлаш маркази ногиронлиги булган шахсларга иссик овкат тайёрлаб бериш хизм
Дополнительная информация
хужалик хисоби
Техническое описание
Техник шарт ва топшириклар
Мин. Проходной балл
70
Количество просмотров
0/0

1. Таёрлаб бериладиган тайёр таомлар талаб даражасида белгилагган меъёрда ва сифатли булиши тарбиячилар томонидан берилган меню талабномадаги таомлар тулиқлилигича тайёрлаб беришлари шарт. Таомлар комиссия билан қабул қилиб олинади. Курсатилган нархга аутсортсиннинг барча хизматлари киради . Таомлар СЭС мутахассислари томонидан текширувлар утказилади. Олдин бошқа жойга аутсортсинг қилган ишларидан шартнома тавсиянома олинади.

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Не нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Текстовое значение
Требуется файл:
Лучше

2. порция таркибида эрталабки нонушта , тушлик 2 хил овкат ва кечки иссик овкатлар киради. Меню асосида : 1) Нонуштага : Чой , печенье , сутли каша , сариег ,творог , сметана , булочка , калбаса ва пишлок. 2) Тушликга : 1-чи Суюк овкат , 2-чи Куюк овкат , компот ва салат . 3) Кечки овкат : Бирхил суюк еки куюк овкатлар Барча таомлар СанПин меёрлари асосида тайёрланади . Кунлик менюга караб махсулотлар хам кушимча берилади.

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Текстовое значение
Требуется файл:
Лучше

3. Ushbu turdagi ishlarni amalga oshirish uchun asboblar, moslamalar va texnik vositalar bilan jihozlangan bo'lishi zarur

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Не нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Текстовое значение
Требуется файл:
Лучше

4. Етказиб берувчининг ДСИ карздорлиги йуклиги

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Не нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Текстовое значение
Требуется файл:
Лучше

1. Таёрлаб бериладиган тайёр таомлар талаб даражасида белгилагган меъёрда ва сифатли булиши тарбиячилар томонидан берилган меню талабномадаги таомлар тулиқлилигича тайёрлаб беришлари шарт. Таомлар комиссия билан қабул қилиб олинади. Курсатилган нархга аутсортсиннинг барча хизматлари киради . Таомлар СЭС мутахассислари томонидан текширувлар утказилади. Олдин бошқа жойга аутсортсинг қилган ишларидан шартнома тавсиянома олинади.

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Не нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Текстовое значение
Требуется файл:
Лучше

2. порция таркибида эрталабки нонушта , тушлик 2 хил овкат ва кечки иссик овкатлар киради. Меню асосида : 1) Нонуштага : Чой , печенье , сутли каша , сариег ,творог , сметана , булочка , калбаса ва пишлок. 2) Тушликга : 1-чи Суюк овкат , 2-чи Куюк овкат , компот ва салат . 3) Кечки овкат : Бирхил суюк еки куюк овкатлар Барча таомлар СанПин меёрлари асосида тайёрланади . Кунлик менюга караб махсулотлар хам кушимча берилади.

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Текстовое значение
Требуется файл:
Лучше

3. Ushbu turdagi ishlarni amalga oshirish uchun asboblar, moslamalar va texnik vositalar bilan jihozlangan bo'lishi zarur

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Не нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Текстовое значение
Требуется файл:
Лучше

4. Етказиб берувчининг ДСИ карздорлиги йуклиги

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Не нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Текстовое значение
Требуется файл:
Лучше
Контактные данные
email Директор:
Жураев Рашид Мейлиевич
email Номер телефона
752210582
email Адрес заказчика
Карши шахри Б.Шеркулов кучаси 6 уй
email Адрес доставки
Кашкадарьинская область Карши Б. Шеркулов к, 6 уй
Файлы для скачивания
email
Техническое задание
202212064503762699.pdf
0.11 MB
Скачать
email
Техническая документация
202212064503764453.pdf
0.05 MB
Скачать
email
Проформа договора
202212064503763553.docx
0.03 MB
Скачать
email
Договор
202212194051216205.pdf
0.11 MB
Скачать
Сокращения:

ИНН - Идентификационный номер налогоплательщика

ОПФ - Классификатор организационно-правовых форм

СООГУ - Система обозначения органов государственного и хозяйственного управления

ОКЭД - Общегосударственный классификатор видов экономической деятельности

Примечание: Вся информация, представленная на сайте, является неофициальной. Получить официальную информацию можно с сайтов соответствующих государственных организаций