search icon

Карши шахар Олимпия ва миллий спорт турлари буйича давлат ихтисослаштирилган мактаб-интернати учун иссик овкат тайёрлаб бериш хизмати ( АУТСОРСИН

Месяц
Январь
Быть законченным..
0
День
00
Час
:
00
Минута
:
00
Секунды
Начала
12.02.2024 11:04:26
Завершение
19.02.2024 11:04:26
Общая стартовая цена:
395 251 200,00 UZS
Лот концессия
check Не привилегирован
О заказе
Количество товаров
1
Единица измерения
усл. ед
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
189 860 000 UZS
Общая сумма
189 860 000 UZS
Срок действия
30 Дней
Срок поставки
30 Дней
Количество товаров
1
Единица измерения
усл. ед
Категория
Услуги общественного питания
Стартовая цена за единицу
205 391 200 UZS
Общая сумма
205 391 200 UZS
Срок действия
30 Дней
Срок поставки
30 Дней
О заказчике
Сроки
Период развертывания
5 днем
Дата открытия
Фев 19, 2024
Полный срок оплаты
52 банк. день
Заказчик СТИРи
202445974
Порядок формализации
Энг яхши таклифни танлаш
Критерии оценки предложений
Балл усули
Количественный индикатор технической части
70.0
Количественный индикатор метода цены
30.0
Процедура рассмотрения предложений участников
В электронном виде
Закалат
Задаток требуется
Гарантийное письмо
Не принимает
Сумма закалата
1.0 %
Сумма предоплаты
30 %
Вывод суммы Закалата
Шартнома тузилгандан кейин блокдан чикариш
Метод оплаты
Предоплата
Выбранные языки
Узбекский
Источник финансирования
бюджет маблаглари
Дополнительная информация
иссик овкат етказиб бериш хизмати
Техническое описание
намунавий калкульяция
Мин. Проходной балл
70
Количество просмотров
12/2391

1. Таёрлаб бериладиган тайёр таомлар талаб даражасида белгилагган меъёрда ва сифатли булиши тарбиячилар томонидан берилган меню талабномадаги таомлар тулиқлилигича тайёрлаб беришлари шарт. Таомлар комиссия билан қабул қилиб олинади. Курсатилган нархга аутсортсиннинг барча хизматлари киради . Таомлар СЭС мутахассислари томонидан текширувлар утказилади. Олдин бошқа жойга аутсортсинг қилган ишларидан шартнома тавсиянома олинади

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Не нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Таёрлаб бериладиган тайёр таомлар талаб даражасида белгилагган меъёрда ва сифатли булиши тарбиячилар томонидан берилган меню талабномадаги таомлар тулиқлилигича тайёрлаб беришлари шарт. Таомлар комиссия билан қабул қилиб олинади. Курсатилган нархга аутсортсиннинг барча хизматлари киради . Таомлар СЭС мутахассислари томонидан текширувлар утказилади. Олдин бошқа жойга аутсортсинг қилган ишларидан шартнома тавсиянома олинади
Требуется файл:
Лучше

2. . порция таркибида эрталабки нонушта , тушлик 2 хил овкат ва кечки иссик овкатлар киради. Меню асосида : 1) Нонуштага : Чой , печенье , сутли каша , сариег ,творог , сметана , булочка , калбаса ва пишлок. 2) Тушликга : 1-чи Суюк овкат , 2-чи Куюк овкат , компот ва салат . 3) Кечки овкат : Бирхил суюк еки куюк овкатлар Барча таомлар СанПин меёрлари асосида тайёрланади . Кунлик менюга караб махсулотлар хам кушимча берилади

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Не нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
. порция таркибида эрталабки нонушта , тушлик 2 хил овкат ва кечки иссик овкатлар киради. Меню асосида : 1) Нонуштага : Чой , печенье , сутли каша , сариег ,творог , сметана , булочка , калбаса ва пишлок. 2) Тушликга : 1-чи Суюк овкат , 2-чи Куюк овкат , компот ва салат . 3) Кечки овкат : Бирхил суюк еки куюк овкатлар Барча таомлар СанПин меёрлари асосида тайёрланади . Кунлик менюга караб махсулотлар хам кушимча берилади
Требуется файл:
Лучше

3. Ushbu turdagi ishlarni amalga oshirish uchun asboblar, moslamalar va texnik vositalar bilan jihozlangan bo'lishi zarur

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Не нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Ushbu turdagi ishlarni amalga oshirish uchun asboblar, moslamalar va texnik vositalar bilan jihozlangan bo'lishi zarur
Требуется файл:
Лучше

4. Етказиб берувчининг ДСИ карздорлиги йуклиги

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Не нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Етказиб берувчининг ДСИ карздорлиги йуклиги
Требуется файл:
Лучше

1. Таёрлаб бериладиган тайёр таомлар талаб даражасида белгилагган меъёрда ва сифатли булиши тарбиячилар томонидан берилган меню талабномадаги таомлар тулиқлилигича тайёрлаб беришлари шарт. Таомлар комиссия билан қабул қилиб олинади. Курсатилган нархга аутсортсиннинг барча хизматлари киради . Таомлар СЭС мутахассислари томонидан текширувлар утказилади. Олдин бошқа жойга аутсортсинг қилган ишларидан шартнома тавсиянома олинади

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Не нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Таёрлаб бериладиган тайёр таомлар талаб даражасида белгилагган меъёрда ва сифатли булиши тарбиячилар томонидан берилган меню талабномадаги таомлар тулиқлилигича тайёрлаб беришлари шарт. Таомлар комиссия билан қабул қилиб олинади. Курсатилган нархга аутсортсиннинг барча хизматлари киради . Таомлар СЭС мутахассислари томонидан текширувлар утказилади. Олдин бошқа жойга аутсортсинг қилган ишларидан шартнома тавсиянома олинади
Требуется файл:
Лучше

2. . порция таркибида эрталабки нонушта , тушлик 2 хил овкат ва кечки иссик овкатлар киради. Меню асосида : 1) Нонуштага : Чой , печенье , сутли каша , сариег ,творог , сметана , булочка , калбаса ва пишлок. 2) Тушликга : 1-чи Суюк овкат , 2-чи Куюк овкат , компот ва салат . 3) Кечки овкат : Бирхил суюк еки куюк овкатлар Барча таомлар СанПин меёрлари асосида тайёрланади . Кунлик менюга караб махсулотлар хам кушимча берилади

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Не нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
. порция таркибида эрталабки нонушта , тушлик 2 хил овкат ва кечки иссик овкатлар киради. Меню асосида : 1) Нонуштага : Чой , печенье , сутли каша , сариег ,творог , сметана , булочка , калбаса ва пишлок. 2) Тушликга : 1-чи Суюк овкат , 2-чи Куюк овкат , компот ва салат . 3) Кечки овкат : Бирхил суюк еки куюк овкатлар Барча таомлар СанПин меёрлари асосида тайёрланади . Кунлик менюга караб махсулотлар хам кушимча берилади
Требуется файл:
Лучше

3. Ushbu turdagi ishlarni amalga oshirish uchun asboblar, moslamalar va texnik vositalar bilan jihozlangan bo'lishi zarur

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Не нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Ushbu turdagi ishlarni amalga oshirish uchun asboblar, moslamalar va texnik vositalar bilan jihozlangan bo'lishi zarur
Требуется файл:
Лучше

4. Етказиб берувчининг ДСИ карздорлиги йуклиги

По описанию заказчика
Требуемое значение
Текстовое значение
Обязательность:
Не нужно
Мин. балл:
0.0
Макс. балл:
25.0
Критерии оценки:
Экспертная
Относительная масса
25.0
Выучить больше:
Етказиб берувчининг ДСИ карздорлиги йуклиги
Требуется файл:
Лучше
Контактные данные
email бош хисобчи
Холиков Бекзод
email Номер телефона
+998970711888
email Адрес заказчика
Карши шахар Худойзод МФЙ Сарбон кучаси 10-уй
email Адрес доставки
Кашкадарьинская область Карши Карши шахар Олимпия ва миллий спорт турлари буйича давлат ихтисослаштирилган мактаб-интерн
Файлы для скачивания
email
Техническое задание
202402021227647877.pdf
email
Техническая документация
202402021227727505.pdf
2.21 MB
Скачать
email
Проформа договора
202402081505741154.docx
0.02 MB
Скачать
email
Договор
202402264216582923.pdf
0.47 MB
Скачать
Сокращения:

ИНН - Идентификационный номер налогоплательщика

ОПФ - Классификатор организационно-правовых форм

СООГУ - Система обозначения органов государственного и хозяйственного управления

ОКЭД - Общегосударственный классификатор видов экономической деятельности

Примечание: Вся информация, представленная на сайте, является неофициальной. Получить официальную информацию можно с сайтов соответствующих государственных организаций